Prova Polen i sommar

By admin,

En destination som inte varit så mycket reklam och artiklar om, som kommit lite i skymundan, är Polen. Varför inte boka en solsemester till Polen i sommar och njuta av den Polska Rivieran. 

Här finns nämligen allt man kan önska sig. Du får en mycket prisvärd solsemester som har mycket att erbjuda. Här är perfekt för både shopping, sevärdheter samt sol och bad. Många har tidigare åkt till Polen på en weekendsemester med shopping och missat de vackra vita sandstränderna. På sommaren är det där en medeltemperatur mellan 25 till 30 grader, vilket passar oss nordbor perfekt. Där finns långa vackra sandstränder med få turister och en fantastisk omgivning. Det går nästan att jämföra med den Franska Rivieran.

Vill ni inte ligga på stranden hela dagen finns orterna Gdynia och Gdansk som erbjuder stora shoppingmöjligheter, många saker att uppleva och många mysiga uteserveringar. Vill barnen ha lite fart och fläkt finns det i Sopot ett stort vattenland men många fartfyllda vattenrutschbanor att åka.

Så funderar du på resa i sommar, så är Polen ett solklart val.