Hockeyresa

By admin,

För den som är ute efter den ultimata hockeyresan så finns det egentligen bara en destination på planeten som är logisk. Nordamerika som inkluderar både USA och Kanada är området för världens bästa hockeyliga NHL, och därigenom många hockeyintresserade människors drömresmål nummer ett.

De bästa hockeylagen från en stor geografisk yta

Även om det finns andra bra hockeyligor i världen så som exempelvis KHL i Ryssland, samt vår egna liga SHL här hemma i Sverige, så har alla dessa svårt att på riktigt mäta sig med världens bästa hockeyliga på andra sidan Atlanten, NHL. Hockeylagen som tillsammans bildar ligan finner du både i USA och Kanada, länder som tillsammans bildar en otroligt stor yta, som bland annat hjälpt till att bädda för den hårda konkurrens som vi sedan länge är vana vid.

Även spelarnas förstaval

Som du säkert förstår är inte bara NHL hockeyfansens förstaval världen över, det är även spelarnas, vilket gör att det är i denna liga som man hittar merparten av alla superstjärnor. För spelarna är det främst utmaningen som hägrar, att få en chans att mäta sig med de absolut bästa i världen. Utöver detta så spelar med all sannolikhet även pengarna in, då lönerna i hockeyligan är klart högre än i andra länder.

Val av stad att besöka

När man ska boka in sin NHL-resa så förslår vi att man väljer en stad som även har mycket annat att erbjuda, för att ge än mer valuta för pengarna. New York, med hockeylaget New York Rangers, är lite av ett guldkorn bland alla alternativ, då du förutom fantastisk hockey får en chans att uppleva storstadslivet i ”the Big Apple”. Med lite planering så är det heller inte alltför svårt att lyckas boka in ett datum då något av dina favoritlag möter just Rangers, vilket bäddar för en ännu bättre hockeyresa.